Randall Park is naar de honden toe gegaan.

De Fresh Off the Boat -ster die in WandaVision verscheen, voegt zich bij Will Ferrell, Jamie Foxx en Will Forte in Strays , de live-action/CGI-hybride wordt geregisseerd door Josh Greenbaum . De komedie voor volwassenen is het eerste vervolg van de filmmaker na zijn doorbraak in de speelfilm, Barb and Star Go to Vista Del Mar.

 

Dan Perrault ( American Vandal ) schreef het script, dat een verlaten hond volgt die samen met andere zwerfdieren wraak neemt op zijn voormalige baasje. Ferrell is de verlaten hond, terwijl Foxx een van de puppy’s is die bevriend met hem raakt. Forte is de vervelende menselijke eigenaar.

 

 

De karakterdetails van Park worden verborgen gehouden in het hondenhok.

Erik Feig’s Picturestart ontwikkelde en verpakte aanvankelijk Strays en benaderde vervolgens Greenbaum en Louis Leterrier, evenals  Phil Lord  en  Chris Miller . Allen treden nu op als producenten, evenals Lord Miller-president van film Aditya Sood.

Jessica Switch en Julia Hammer van Picturestart zijn exec-producers, net als Nikki Baida van Lord Miller. Senior vp van productie-ontwikkeling Jeyun Munford is herder voor Universal.

De studio had Strays gepland voor een release op 9 juni 2023.

Park zal hierna te zien zijn in zijn rol van wetenschapper Dr. Stephen Shin in Aquaman and the Lost Kingdom en zal een hoofdrol vertolken in Netflix’ comedyserie Blockbuster , die zich afspeelt in de laatste Blockbuster Video store in Amerika. Hij leende onlangs ook zijn stem aan de geanimeerde comedyserie van Netflix, Human Resources .

Park wordt vertegenwoordigd door UTA, Artists First en Myman Greenspan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here